Interborg Keukens

Liebherr

Voor wijnliefhebbers

De juiste temperatuur voor uw wijn

Wijnklimaatkasten

Bent u een wijnliefhebber die de perfecte smaak uit elke fles wil halen? De wijnklimaatkasten van Liebherr zijn de ultieme oplossing om de kwaliteit van uw favoriete wijnen te behouden en te verbeteren.

Deze geavanceerde klimaatkasten bieden een ideale omgeving voor het bewaren en rijpen van wijn. Met nauwkeurige temperatuurcontrole en optimale luchtvochtigheid zorgen ze ervoor dat elke fles zijn unieke karakter behoudt. Of u nu geniet van een fruitige witte wijn of een robuuste rode, deze klimaatkasten passen zich aan aan de specifieke behoeften van elke wijnsoort.

Over Liebherr

Koelen, vriezen & wijn

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr al sinds 1949 nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

Wijnbewaarkast temperatuur instellen

Bent u klaar om uw droomkeuken te realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen uw droomkeuken te realiseren!

Locaties in Zeeland

Onze showrooms

Middelburg ›

Heinkenszand ›