Onze adviseurs zitten er klaar voor om samen met u, uw droomkeuken te ontwerpen op afspraak. Maak snel een afspraak om al uw vragen te stellen en inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken!

█ SHOWROOM

Als we binnenstappen in de showroom lopen we tegen een landelijke keuken aan waar menig hart sneller van gaat kloppen, deze keuken zie je zo staan in een boerderij. Woon je 3 hoog in een appartement is de kans groot dat er hele andere wensen en mogelijkheden zijn om te ontspannen, te koken en te werken. 

Een van onze speerpunten is dat we tijd nemen voor de keuzes van onze klanten en dit alles tegen een concurrerende prijs. Doordat we samen werken met Schroder en Nolte keukens biedt Interborg keukens een groot assortiment aan, de keukens zijn origineel en van top kwaliteit. Zoals u van ons kunt verwachten wordt alles netjes ingemeten, op maat geleverd en geplaatst. 

Bent u op zoek naar een schuifdeur kast met de nieuwste trend “barndeuren” of heeft u in huis een plekje voor een walk in-closet? Ook hier weer een diversiteit aan mogelijkheden. Teveel om op te noemen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u informeren. 

Mogelijkheden

Wilt u ervaren hoe uw nieuwe keuken er uit komt te zien? Maak een afspraak en kom bij ons langs in de showroom. Wij helpen u graag!

Geef uw voorkeur aan en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Openingstijden:
– Woensdag 10:00 – 17:00 uur
– Donderdag 10:00 – 17:00 uur
– Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
– Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

█ AFSPRAAK MAKEN

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA, hierdoor zijn de voorwaarden en het privacybeleid van Google van toepassing.