█ SHOWROOM

Als we binnenstappen in de showroom lopen we tegen een landelijke keuken aan waar menig hart sneller van gaat kloppen, deze keuken zie je zo staan in een boerderij. Woon je 3 hoog in een appartement is de kans groot dat er hele andere wensen en mogelijkheden zijn om te ontspannen, te koken en te werken. 

Een van onze speerpunten is dat we tijd nemen voor de keuzes van onze klanten en dit alles tegen een concurrerende prijs. Doordat we samen werken met Schroder en Nolte keukens biedt Interborg keukens een groot assortiment aan, de keukens zijn origineel en van top kwaliteit. Zoals u van ons kunt verwachten wordt alles netjes ingemeten, op maat geleverd en geplaatst. 

Bent u op zoek naar een schuifdeur kast met de nieuwste trend “barndeuren” of heeft u in huis een plekje voor een walk in-closet? Ook hier weer een diversiteit aan mogelijkheden. Teveel om op te noemen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u informeren. 

█ SHOWROOM

U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een inspirerend gesprek. Wij laten u graag kennismaken met de vele mogelijkheden. Onze showroom is woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00.

█ AFSPRAAK MAKEN

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Woonplaats:
Voorkeur datum:
Onderwerp:
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen:

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA, hierdoor zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Google van toepassing.