Maatwerkspecialisten

Interborg Keukens Heinkenszand

Onze showroom in Heinkenszand bevindt zich in BinnenUit, een Zeeuwse woonplaza waar diverse woonexperts hun krachten bundelen om u een unieke winkelervaring te bieden.

De keuken is het kloppende hart van elk huis – de plek waar koken, dineren en het delen van passies samenkomen. Bij Interborg Keukens begrijpen we dit als geen ander en stellen we uw keuken samen met oog voor detail en aandacht voor uw wensen. Onze jarenlange ervaring als meubelmakerij en specialist in keukens stelt ons in staat om een breed scala aan keukenoplossingen te bieden. Met topmerken zoals Nolte Neo, Schröder, Cosentino, Wave Design, Miele en Gaggenau in ons assortiment, bieden we u een diversiteit aan keuzes die zowel bijzonder als exclusief zijn.

Met onze geavanceerde tekenprogramma’s kunnen wij een Panoramisch beeld maken van uw nieuwe keuken. Kom langs in onze showroom in Heinkenszand voor persoonlijk advies en ontdek de vele mogelijkheden.

We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Heinkenszand, maak kennis met ons assortiment en doe inspiratie op voor uw droomkeuken. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, en te helpen bij het maken van de beste keuzes.

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen uw droomkeuken te realiseren!

Recensies ›

Contactgegevens

0118 – 650 004
info@inter-borg.nl

Locatie showroom

 Schouwersweg 7, 4451 HS Heinkenszand

Onze showroom in Heinkenszand is dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:30 tot 17:30 en zaterdag van 09:30 tot 16:30.

Klanten vertellen

Edwin Borg, eigenaar Interborg Keukens Middelburg

Heeft u een vraag?

Neem contact op of kom gezellig langs!