Maatwerkspecialisten

Interborg Keukens Middelburg

De keuken is het hart van elk huis. Met meer dan 18 jaar ervaring zijn we trots om kwaliteitskeukens te leveren die perfect passen bij de behoeften en stijl van onze klanten. Ons team van deskundige ontwerpers staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het keukenproject. Of u nou op zoek bent naar een moderne, strakke keuken of juist een landelijke stijl verkiest, wij hebben de expertise om uw droomkeuken werkelijkheid te maken. We luisteren naar uw wensen, adviseren over de nieuwste trends en materialen, en ontwerpen een keuken die volledig aan de verwachtingen voldoet.

Bij Interborg hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we uitsluitend met gerenommeerde merken en leveranciers die hoogwaardige materialen en innovatieve oplossingen bieden. Onze keukens zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebouwd om lang mee te gaan. Wij begrijpen dat een keukenaanschaf of -renovatie een grote investering kan zijn.

We bieden transparante prijzen en streven ernaar om binnen uw budget betaalbare oplossingen te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een zorgvuldige montage van de keuken. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het eindresultaat.

We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Middelburg, maak kennis met ons assortiment en doe inspiratie op voor uw droomkeuken. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, en te helpen bij het maken van de beste keuzes.

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen uw droomkeuken te realiseren!

Recensies ›

Contactgegevens

0118 – 650 004
info@inter-borg.nl

Locatie showroom

Klarinetweg 2a, 4337 RA Middelburg

Onze showroom in Middelburg is woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00.

Klanten vertellen

Edwin Borg, eigenaar Interborg Keukens Middelburg

Heeft u een vraag?

Neem contact op of kom gezellig langs!