Interborg Keukens

Wave afzuigkappen

Wave design

Design afzuigkappen voor in de keuken

Lampachtige afzuigkappen

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit u aanspreekt, dan heten wij u van harte welkom bij Wave en laten wij u kennis maken met een belangrijk meubelstuk, de afzuigkap.

Elke dag van het jaar wordt gebruikt om onze collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in vormgeving. De techniek van een Wave afzuigkap is goed, als vanzelfsprekend. We trachten tevens de afzuigkap de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom.

Wij bouwen aan collecties, maar spelen ook in op de individuele vraag. Zit het gewenste model er niet bij? Komt u maar op met uw ideeën en wensen.

Kookplaat afzuigkappen

Wave zet een nieuwe standaard in keukendesign met de lancering van het Model 4114 Peyto, een kookplaat met afzuigsysteem. Dit model is het resultaat van intensieve analyse en optimalisatie.

Het onderscheidt zich door zijn verborgen afzuiging wanneer deze niet in gebruik is, waardoor het een naadloze aanvulling vormt op elk keukendesign zonder zichtbare roosters. De 4114 Peyto is niet alleen betaalbaar maar ook rijk aan functies. Het biedt een unieke brugfunctie aan beide zijden van de kookplaat, wat het gebruiksgemak en de flexibiliteit tijdens het koken verhoogt.

Daarnaast is de kookplaat zo ontworpen dat de bediening centraal is gepositioneerd, waardoor er meer ruimte is voor pannen van verschillende formaten.

Deze combinatie van functionaliteit, geavanceerde technologie en stijlvol design maakt de 4114 Peyto een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, efficiënte en esthetisch verantwoorde kookplaatafzuiging.

Bent u klaar om uw droomkeuken te realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen uw droomkeuken te realiseren!

Locaties in Zeeland

Onze showrooms

Middelburg ›

Heinkenszand ›